Bizony ám! Kevesebb mint két hónap és Karácsony, illetve a visszaszámlálónk a felénél jár (kicsit lemaradtam vele, de a napokban behozom).
Nos mint átható eléggé eltűntem. Sokáig az oldal is le volt kódolva átalakításért, ez ma már láthatóan megváltozott. A menük bal oldalt találhatóak, a kép fölé kell vinni az egeret és a linkre kattintani. A visszaszámláló az alsó kis képre került, a többi pedig még nincs belinkelve, de szintén a napokban lesz pótolva.
Sütemény receptekkel igen csak el vagyok maradva, mivel naponta-két naponta sütök. Valószínű egy két recept jövőre csúszik át vagy tölteléknek felteszem, hiszen lassan máár karácsonyi sütik jönnek majd főleg.
Másik nagy újítás, hogy a TiniKonyha nevezetű nagyszerű oldalon társ szerkesztő lettem így ott is publikálok. Az ott megjelent recepteket ide már nem írom ki, de a linkjét a bejegyzésnek mindig közzé teszem. Eddig egyedül egy isteni Churros recept került fel, ilyen időben a legjobb. :) [elolvasom].
Az újság téma is lemaradt, azonban a Good Food kiesett a kedvencek köreiből. Sablonossá és - számomra - sznobbá vált. Úgy gondolom talán a decemberi számát megveszem, de még ez sem biztos. A SüteményDíszítés viszont két része is vár elemzésre, sőt hamarosan jön még kettő, illetve megvettem ma, a megjelenése napján az Éva Adventet, tehát arról is biztosan írok majd, hiszen vannak benne receptek.
De a címre visszatérve: Mai tipp önmagunkkal való foglalkozás. Fogj egy adag házi készítésű forrócsokit [tipp], tegyél be valami karácsonyi, de nem éppen tipikus zenét és vegyél elő egy tollat. Ideje elgondolkodni a süteményeken, ízeken. Kinek mit szeretnél adni? Idén legyen gasztro ajándék? Tippek hamarosan! (100 napos tipp sorozat itt elérhető)
(Ma találkoztunk a nox-arcana.gp szerkesztőjével, és Amy meghívott mézeskalácsos latte-ra, esőben pedig megnéztük a karácsony boltot. A fejemet viszont 8 óra gyakorlat után nem vállaltam. A kávéról majd holnap bővebben. :))